Jippie! gastouderservice - jippie-gastouderservice.nl | Professionele gastouderopvang in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Uw adres voor professionele gastouderbemiddeling!

Jippie biedt professionele gastouderbemiddeling in Noord-Nederland. Wij zijn geen gastouderbureau, maar richten ons volledig op de bemiddeling tussen vraagouders en gastouders. Onze medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring in werving, selectie en bemiddeling en hebben zich gespecialiseerd in het maken van een perfecte match tussen vraagouders en gastouders! ​

5 redenen om te kiezen voor Jippie!

Wilt u weten waarom Jippie dé gastouderbemiddelaar van Noord-Nederland is? Klik hier

Bent u nog op zoek naar een gastouder?

​Op onze website kunt u via een handige gastouderzoekmachine een overzicht krijgen van alle aangesloten gastouders bij u in de buurt. Aan de hand van de profielpagina's van de gastouders kunt u alvast kennis maken en beslissen met welke gastouder(s) u een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt voeren. U kunt uw keuze via de persoonlijke pagina van de betreffende gastouder aan ons doorgevenen wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de gastouder. Wilt u graag dat wij een bemiddeling opstarten en u adviseren welke gastouder(s) het beste bij u en uw kind(eren) past?  Ga dan hier naar ons aanmeldformulier voor gastouderopvang. 

Heeft u zelf al een gastouder gevonden?

Ook dan helpen wij u graag! Wij kunnen ondersteuning bieden bij de voorbereiding van het kennismakingsgesprek, bij het opstellen van goede onderlinge werkafspraken en bij het bepalen van het uurloon. Daarnaast ontvangt u via Jippie direct korting op de maandelijkse gastouderbureaukosten! Ga hier naar ons aanmeldformulier om u samen met uw gastouder aan te melden.

Wilt u graag overstappen?

Wanneer u ontevreden bent over de samenwerking met uw huidige gastouderbureau of wanneer uw huidige gastouderbureau failliet is gegaan, dan helpen wij u hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat de registratie van uw gastouderopvang snel, zonder problemen en zonder dubbele kosten wordt overgezet naar een nieuw gastouderbureau! Daarnaast ontvangt u via Jippie direct korting op de maandelijkse gastouderbureaukosten! Ga hier naar ons aanmeldformulier voor de overstap naar een nieuw gastouderbureau.

Méér dan alleen een bemiddelingsservice!

Wanneer Jippie een geschikte gastouder voor u heeft gevonden, gaat onze dienstverlening verder na de bemiddeling:

  1. Wij zorgen er ook voor dat de administratie van de gastouderopvang wordt ondergebracht bij een erkend gastouderbureau bij u in de buurt!
  2. Wij blijven vervolgens actief als frontoffice en zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen!
  3. Wij vervullen een onafhankelijke rol in onze samenwerking met gastouderbureaus, waarbij het behartigen van uw belangen op de eerste plaats komt. Dus loopt u ergens tegenaan, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat er een passende oplossing komt!

Let op! Bent u op zoek naar een nanny die bij u thuis uw kinderen opvangt? Ga dan naar het tabblad voor gastouderopvang aan huis