Jippie! gastouderservice - jippie-gastouderservice.nl | Professionele gastouderopvang in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Op zoek naar de liefste gastouder voor je kindje?

Jippie helpt je in contact te komen met geschikte gastouders bij jou in de buurt. Onze medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring in werving, selectie en bemiddeling en hebben zich gespecialiseerd in het maken van een perfecte match tussen vraagouders en gastouders!

Gastouderbureau

Als LRKP-geregistreerd gastouderbureau maken wij naast de bemiddeling ook de koppeling wettelijk in orde, bieden wij de gastouder pedagogische ondersteuning en verzorgen wij de loonuitbetaling. 

Wat bieden wij jou als vraagouder?

Bij je zoektocht naar dé ideale gastouder of nanny bieden wij je:

  1. Persoonlijke begeleiding
  2. Werving & selectie op maat
  3. Flexibiliteit en meedenken in oplossingen
  4. Betrouwbare gastouders en nanny’s
  5. Ruime keuze uit gastouders en nanny’s

Betrouwbare administratieve afhandeling!

Bij Jippie staat kwaliteit voorop en dat is ook direct terug te zien in de kwaliteit van onze (financiële) administratie:  

  1. Eerlijke gastouderbureautarieven
  2. Vlotte doorstorting van het salaris
  3. Snelle opstartprocedure
  4. Zorgvuldige financiële begeleiding
  5. Deskundige medewerkers

Ben je nog op zoek naar een gastouder?

​Op onze website kun je via een handige gastouderzoekmachine een overzicht krijgen van alle aangesloten gastouders bij jou in de buurt. Aan de hand van de profielpagina's van de gastouders kun je alvast kennis maken en beslissen met welke gastouder(s) je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt voeren. Je kunt je keuze via de persoonlijke pagina van de betreffende gastouder aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de gastouder. Wil je graag dat wij een bemiddeling opstarten en je adviseren welke gastouder(s) het beste bij jou en je kind(eren) past? Ga dan hier naar ons aanmeldformulier voor gastouderopvang. 

Heb je zelf al een gastouder gevonden?

Ook dan helpen wij je graag! Wij kunnen ondersteuning bieden bij de voorbereiding van het kennismakingsgesprek, bij het opstellen van goede onderlinge werkafspraken en bij het bepalen van het uurloon. Daarnaast ontvang je als vraagouder direct korting op de maandelijkse gastouderbureaukosten! Ga hier naar ons aanmeldformulier om je samen met je gastouder aan te melden.

Wil je samen met je gastouder overstappen?

Wanneer jij en je gastouder ontevreden zijn over de samenwerking met jullie huidige gastouderbureau of wanneer jullie huidige gastouderbureau failliet is gegaan, dan helpen wij jullie hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat de registratie van de gastouderopvang soepel, probleemloos en zonder dubbele kosten wordt overgezet! Daarnaast ontvang je als vraagouder direct korting op de maandelijkse gastouderbureaukosten! Ga hier naar ons aanmeldformulier voor de overstap naar een nieuw gastouderbureau.

 

Let op! Ben je op zoek naar een nanny die bij je thuis je kinderen opvangt? Ga dan naar het tabblad voor gastouderopvang aan huis.